Cautare

512 de rezultate pentru "e mail" (3.22 secunde)
In viziunea lui Gusa, "comunicatul (PD - n.r) remis presei de pe e-mail-ul oficial al grupului Aliantei de la Senat are un scop evident de a intimida prezenta publica a Laviniei ßandru prin mijloace care amintesc de perioada stalinista".
"E cumva impotriva legii sa mergi cu masina?!
nume, prenume, telefon, fax si mail. ... Dar, banuim ca nu-i bai, atata vreme cat e vorba de... aliati.
"Guvernul belgian informeaza primarii prin e-mail, iar primarii informeaza la rindul lor populatia", a spus Marc Tarabella. Adriana Ticau a precizat ca una dintre problemele autoritatilor locale este reprezentata de faptul ca acestea nu au pregatite liste de prioritati pentru proiecte structurale.
Cetatenii interesati sa se implice in observarea referendumului din 19 mai sint invitati sa sune la telefon 0721-264.482, sau pe e-mail la [email protected], persoana de contact:
Ministrul de Externe a spus, la randul sau, ca vin destul de multe informatii de acest gen, dar i-a incurajat pe cei care au date sa-si asume raspunderea si sa semneze mesajele pe care le pot trimite pe doua adrese de e-mail:
Raspunsurile sunt transmise telefonic sau prin e-mail, in limba aleasa de cetatean, respectiv una dintre limbile oficiale ale UE. R
Liderul taranist ne-a spus ca presedintele PIN Galati ar fi ales aceasta metoda sa-i transmita sustinerea deoarece tot ce e scris ramane si nu a exclus posibilitatea ca cele doua formatiuni sa colaboreze pentru alegerile locale, desi, in ultimele doua saptamani, atat Constantin Telegan, cat si Viorel Irimia, pareau ca nu prea se plac si excludeau din start ideea unei colaborari.
Mai mult decat atat, intr-o interventie scurta, consilierul judedetean Paul Ichim i-a sugerat presedintelui Eugen Chebac sa le comunice toate lucrurile ce trebuie stiute de consilieri pe adresele de e-mail sau, si mai bine, sa-si faca un blog in care sa transmita tot ce se poate in domeniu.
prin telefon, pe e-mail sau prin discutie directa cu cel vizat. Rezultatul: un sir lung de telefoane repetate, de rugaminti in a trimite cat mai curand informatiile cerute.
Mins participa la o sedinta a Colegiului Franco-Britanic, ale carui discutii ar trebui sa ramana secrete, dar Daily Mail scrie ca francezul ar fi incercat sa castige sprijinul pentru campania lui Sarkozy, care sa ii asigure lui Blair functia de presedinte al Europei.
298/2008 si promovarea unei ordonante de urgenta in acest sens", iar al doilea punct se refera la "elaborarea unui plan operational astfel incat la finalizarea perioadei de suspendare (31 decembrie 2009) sa fie asigurate toate premisele aplicarii acestei legi in cele mai bune conditii si fara a avea efecte negative asupra activitatilor desfasurate la nivelul institutiilor publice cu competente in domeniu, a operatorilor economici si a opiniei publice"."Mentionam ca in prezent Uniunea Europeana nu a precizat masuri tehnice explicite care sa permita aplicarea Directivei 2006/24/CE pentru activitatea I.S.P., iar Romania are sarcina ca pana pe 15 martie 2009 sa notifice implementarea directivei in cazul pastrarii datelor de comunicatii referitoare la accesarile prin internet, telefonia prin internet (VOIP) si serviciul de posta electronica (e-mail)", se precizeaza in finalul memorandumului.
"Ne vedem obligati sa raspundem, desi acest scandal nu face decat sa strice imaginea orasului si sa aduca prejudicii proiectelor pe care administratia locala doreste sa le finalizeze", se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei de pe adresa de e-mail a Primariei Mangalia.
Potrivit politiei, el primeste permanent amenintari, in special pe mail. Aceste amenintari il vizeaza nu numai pe el, ci sunt adresate si membrilor familiei sale.
doua articole de enciclopedie de minimum 1.000 de caractere (incluzand spatiile) fiecare referitoare la Uniunea Europeana (persoane, institutii, alte entitati, procese politice, istoric etc.), postate pe www.eurospeak.ro, wiki-ul de notiuni europene girat si finantat de Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa, grupul euroliberal, prin intermediul Adinei Valean.Tinerele dornice de a participa la Youth Press Project se vor putea inscrie in concurs prin trimiterea scrisorilor de intentie si a articolelor postate pe eurospeak.ro la adresa de e-mail [email protected], intre 16 si 30 martie.
La centru e militarie. ... A doua fisura e chiar disciplina de fier, teama de centru. ... Poate mai diseara pot sa le scanez si vi le trimit pe mail".
In primul rand pentru ca eu nu mai lucrez la PE si nu am cunostinta de un astfel de mail decat din presa.
O publicatie centrala sustine ca liderii si parlamentarii PD-L au fost instruiti, prin e-mail-uri, sa faca tot posibilul s-o scoata pe Elena, fiica presedintelui Basescu, din scandal.
De asemenea, pentru o comunicare cat mai eficienta, petitiile pot fi trimise si pe adresa de e-mail pnl. constanta@pnl.
"La Vantu, te relaxezi o data pentru 5 ani." Si ca sa fie si un finit coronat opus cineva mi-a mai trimis pe mail un banc: ... ciolanu e dincolo, la Boc!
google-analytics.com